Bartók Kamaraszínház és Művészetek Háza

Közérdekű adatok

Kereső
Keresés
Műsoron

Ádámok és Évák ünnepe

Közönség Hang

Hírlevél

Díjak

Ezüstzsöllye-tulajdonosok

2017. június 18.
Évadzáró társulati ülés
A Bizalom Évadának zárásaként Őze Áron igazgató évadértékelője után átadásra kerültek színházunk díjai.

A Bartók Kamaraszínház és Művészetek Háza megtartotta 2016/17-es évadzáró ülését, melyre a társulati tagok, a színház háttérmunkásai, a sajtó és a zsöllyések kaptak meghívást. Őze Áron igazgató köszöntötte az egybegyűlteket:

Kedves Egybegyűltek!

Nagy örömömre szolgál, hogy köszönthetem Önöket, a Bartók Kamaraszínház és Művészetek Háza 2016/2017-es évadának záró ünnepségén. A Bizalom Évadát hirdettük meg szeptemberben, úgy érezzük, ez a bizalom kialakult, kölcsönös a színház vezetése, és a nézők között. Bizalmat kaptunk, és adtunk. Az a bizalom, amit a színház ad, a nézők szórakoztatását szolgálja, amit pedig közönségtől kap, az évről évre színvonalas, sokszínű előadások létrehozását segíti elő.

Bízunk benne, hogy kilenc bemutatónk, és számos vendégelőadásunk közül minden színházszerető talált kedvére valót, gyermekektől felnőttekig egyaránt, hiszen a program összeállításakor erre külön figyelmet szenteltünk.

Így, a következő évadban – bizalmukat megköszönve – A Szolgálat Évadában is változatos programokkal, bemutatókkal, vendégelőadásokkal várjuk Önöket.

Fontosnak tartjuk, hogy továbbra is segítsük a várost, a városban élőket jótékonysági rendezvényekkel, és azzal, hogy helyet biztosítunk kulturális eseményeknek, gáláknak, koncerteknek, ezzel is segítve, ezzel szolgálva Dunaújvárost.

Találkozunk a Szolgálat Évadában!                                                                                   

„Az életnek értéket csak a szolgálat adhat,

amellyel az emberek ügye felé fordulunk.”

/Márai Sándor/ 

 

Az előző évekhez hasonlóan idén is különböző díjak átadása emelte a társulati ülés hangulatát.

A zsöllyések által szavazásra bocsátott Teátrista díjat idén holtversenyben Jászberényi Gábor és Kiss Attila nyerték el. A Társulati díjat az idei évben Táncszínházunk egy táncosa, Kovács Dénes érdemelte ki, kiemelkedő táncművészi teljesítményéért. Idén a Kulissza díjat egy műszaki dolgozónk Böröcz György veheti át. Színházunk vezetősége idén új díjat hozott létre, mely nyerteséről övék a döntési jog, ez a Bartók díj. Idén színházunk egy olyan munkatársa kapja, aki már 18 éve öregbíti színházunk hírnevét, és az idei évben nyugdíjba vonul. Ezúton is gratulálunk Neumann Gábornak, és köszönjük az elmúlt évek munkáját.Fotó: Sándor Judit 

Műsornaptár
2017. augusztuselőző hónapkövetkező hónap
HKSzCsPSzV
31.123456
32.78910111213
33.14151617181920
34.21222324252627
35.28293031
Corner Hotel és Kávéház
Valahol Európában SAJTKIRÁLY ÁJLÁVJU, de jó vagy, légy más Kuplékirály Rák Jóska, dán királyfi Kármen A kaméliás hölgy Igazságtalanság Enyém, tied Litera-túra