Bartók Kamaraszínház és Művészetek Háza

Közérdekű adatok

Kereső
Keresés
Műsoron

Ádámok és Évák ünnepe

Közönség Hang

Hírlevél

Díjak

Ezüstzsöllye-tulajdonosok

2017. június 7.
Idén is benépesül a Petőfi liget!
Keddi sajtótájékoztatónkon bemutatásra került az idei programsorozat.

Színházunk rendezésében 2017 nyarán is ellátogathatnak a Petőfi Művészeti Ligetre. Bő egy hónapos összművészeti „fesztivállal” gondoskodunk a város polgárainak igényes nyári szórakoztatásáról.

Változatos zenei programok, könnyed színházi estek varázsolják el a ligetbe látogatókat. Ebben az évben is – fenntartónk, Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata jóvoltából és támogatásával – június 25-től július 30-ig heti három alkalommal (összesen 16 estén) várjuk az érdeklődő és szórakozni, kikapcsolódni vágyó közönséget. A műfaji sokszínűség mellett továbbra is a jazz, a blues és a világzene legjobbjai között válogattunk. Az idén is köszönthetünk városunkból elszármazott fellépőket.

Vezetőségünk fontosnak tartja, hogy a fesztivál jelleg mellett kültéri színházi előadásokat is látogathassanak az érdeklődők, ezáltal több meglepetésre is számíthatnak.

Június 25-én kerülnek megrendezésre a Ligetnyitó programjaink, fellépők lesznek: Alma Zenekar, Cirkusz Koturnusz, Quintia Zenekar és Alexander Horsch és az Arany Pajzs 432 Hz Együttes.

A későbbiekben (többek között) fellépnek: a Karaván Família és a Bartók Táncszínház, a Bohemien Betyars, Szirtes Edina Mókus, Guca Pertyzans Brass Band, a Vörös Janka – Vörös Milán duo, Elsa Valle Afrocando, A Kutya Vacsorája, a Bagossy Brothers, és színházunk társulata.

Ligetzáró–Évadnyitó programjainkat pedig augusztus 27-én tekintheti meg a nagyérdemű.

Minden kedves érdeklődőt sok szeretettel várunk!

Programjaink ingyenesen látogathatók. 

Idén is számos gyerek- és felnőttprogram közül válogathatnak az érdeklődők, a szokásos szerdai, pénteki, és vasárnapi napokon, egységes 20 órai kezdéssel.  


 

Műsornaptár
2017. decemberelőző hónapkövetkező hónap
HKSzCsPSzV
48.123
49.45678910
50.11121314151617
51.18192021222324
52.25262728293031
Corner Hotel és Kávéház
JUDIT A mi kis városunk Terminál Mikrokozmosz A falka Négy évszak Valahol Európában SAJTKIRÁLY ÁJLÁVJU, de jó vagy, légy más Kuplékirály Rák Jóska, dán királyfi Kármen Enyém, tied
x

Márai Sándor: JUDIT