Bartók Kamaraszínház és Művészetek Háza

Közérdekű adatok

Kereső
Keresés
Műsoron

Ádámok és Évák ünnepe

Közönség Hang

Hírlevél

Díjak

Ezüstzsöllye-tulajdonosok

2017. augusztus 17.
Őszi Bérlet
Még nem vásárolta meg Őszi Bérletét? Pénztárunk nyitvatartási idejében megteheti!

Nyitvatartás.

Bérletünkről és szeptember-október havi műsorunkról bővebb tájékoztatást az augusztus 27-én tartandó Ligetzáró-Évadnyitó programunkon kaphatnak!
Változatos gyerek- és felnőtt programok mellett megismerhetik a 2017/2018-as évadunk színházi kínálatát, és a nap folyamán megújíthatják bérleteiket és kedvezményes jegyet válthatnak A Szolgálat Évadának előadásaira. 

Sok szeretettel várunk kicsiket és nagyokat!

 


ŐSZI FELNŐTT BÉRLET

 A bérlet ára: felnőtteknek 9.800,- Ft, 8.700 Ft, nyugdíjasoknak 8.800 Ft, 7.700 Ft

A régi nyár
operett 

Az élet abszurditása, a matematikai pontossággal ki nem számítható "véletlenek összejátszása" sajátos helyzeteket eredményez. Előkerül az egykori nagy szerelem, felelevenednek annak a bizonyos régi nyárnak soha el nem múló pillanatai...szerelem, féltékenység, vonzások és választások, csalódás, emlékek. Felnőtté válás, érzelmek, érzések, anyai aggódás, egymásra találás...népszerű dallamok, mára már "örökzöld" slágerek, parádés szereposztás. Mindez együtt, egy előadásban.
Budapesti Operettszínház előadása.
Főbb szerepekben:
 Kalocsai Zsuzsa, Gergely Róbert, Oszvald Marika, Faragó András, Bori Réka, Kocsis Dénes és Dézsy Szabó Gábor.
Rendező:
 Szabó Máté.


Terminál
táncjáték 

Szépen megtervezett utazásunkat egyik pillanatról a másikra felboríthatja egy nem várt esemény – sztrájk, havazás vagy vulkánkitörés – hosszabb időre, földön marasztalva a repülőgépeket, kényelmetlen várócsarnokokban összezárva az utazókat. Az idő múlásával együtt növekvő unalom, bosszúság helyett akár jól is érezhetné magát a hasonló sorsra jutott nemzetközi társaság. Ez az élet adta ötlet inspirálta Vári Bertalan Harangozó-díjas táncos, koreográfust műsorának színpadra állításában.
A Terminál című darabban egymást tanítják meg saját nemzeti táncukra az utazók, így mutatják meg a világnak, hogy a mindennapos bosszúságok, kényszerpihenők közös szórakozássá varázsolhatók.
A Bartók Táncszínház
 előadása.
Koreográfus: Vári Bertalan.


Thornton Wilder
A mi kis városunk
színmű

Valamennyiünknek megvan a maga városa, amelyben született, felcseperedett, élt és meghalt. Darabunk egy városka hétköznapjainak varázslatos világát mutatja be. Olyan dolgokról mesél, amelyeket szinte mindenki átélt vagy éppen átél, csak nem veszi észre. Nem történnek világmegváltó események. Maga a csupa nagybetűs élet történik. Az újságos kihordja az újságot, a fiatalok szerelembe esnek, összeházasodnak, mindenki csinálja a megszokott dolgát a napi rutin szerint. De…
Bartók Kamaraszínház előadása.
Rendező:
 Őze Áron.


Harold Pinter
Hazatérés
tragikomédia

Négy férfi - az idős apa, két felnőtt fia és idős testvére - évek óta élnek egy londoni házban anya nélkül, nő nélkül. Váratlanul megjelenik az Amerikában élő harmadik fivér fiatal feleségével. Mulatságos, borzalmas, szentimentális, vicces, fájdalmas. Sírni kell, és persze röhögni. Tragikomédia. Egy klasszikus a múlt századból...
Zenthe Ferenc Színház előadása.
Szereplők:
 Mikó István, Erdélyi Gábor, Csernák János, Máté Krisztián, Albert Péter, K. Müller Zsófia.
Rendező: 
Gyuriska János.

Műsornaptár
2017. novemberelőző hónapkövetkező hónap
HKSzCsPSzV
44.12345
45.6789101112
46.13141516171819
47.20212223242526
48.27282930
Corner Hotel és Kávéház
Terminál Mikrokozmosz A falka Négy évszak Valahol Európában SAJTKIRÁLY ÁJLÁVJU, de jó vagy, légy más Kuplékirály Rák Jóska, dán királyfi Kármen Enyém, tied
x

Ajánló