Bartók Kamaraszínház és Művészetek Háza

Közérdekű adatok

Kereső
Keresés
Műsoron

Ádámok és Évák ünnepe

Közönség Hang

Hírlevél

Díjak

Ezüstzsöllye-tulajdonosok

Vendégkönyv

2017-10-27Farkas Klara kérdezte
TERMINÁL November 12.-en lesz öt éve, hogy ingazom Magyarorszag és Anglia között s így viszonylag gyakran, 2-3 havi rendszerességgel fordulok meg London Luton és Budapest Liszt Ferenc repülőteren. Amikor azonban megszületett bennem az elhatározás, hogy megnézem a Bartok Színház Terminál című előadását nem a szituáció inspirált, hanem a darab táncjáték volta. Hittem, kellemes kikapcsolódást nyújt ez a röpke ora. A sztori, a helyszín ismerős: a képzeletbeli ország képzeletbeli repterén leáll a forgalom. A zsúfolt terminál színes utazóközönsége sztereotip nemzeti karakterek vérmérséklete szerint veszi tudomásul, hogy várakozni kénytelen. A csuggedes, a fasultsag mind nagyobb, mígnem a háttérből előbújik egy afrikai nő, s az utmes zenere vad, ősi mozdulatokkal kezd táncba eleinte egymagában, majd mozgásra csabitva a várakozókat, s végül a vérpezsdítő ritmus mindenkit magával ragad. Ezután sorban következnek az egyes nemzetekre jellemző zenék, táncok és a színes kavalkád egy órán keresztül tartja fogva a nézőt. Legtöbbjük ismerős: a görög szirtaki, az ír sztepp, a tangó, a kolo, az izraeli pár rögtönzött esküvője, az olasz o' sole mio, csak hogy néhányat említsek. A népszerű dallamok mellett jóízű humor fuszerezi az előadást s bár az ír sztepp nem volt igazán feszes, csak felismertük Michael Fletley-t s az ő világhírű táncosait. A táncjáték üzenete egyértelmű: a zene, a tánc, a dal képes hidat építeni a különböző kultúrák közt, lebontva a nyelvi nehézségek a vallási és etnikai különbségek mesterséges gatjait. Végül, ahogyan az lenni szokott megindul a forgalom, felszáll az első repülő és minden visszatér a megszokott kerékvágásba. A slusszpoén sem marad el. A felrehuzodo, magányos, szomorú lány egyedül marad a színpadon, hogy onmagamra ismerjek benne. Hányszor dudoltam belül zokogva én is: Elindultam szép hazámból.... Így vált végül az előadás számomra nagyon személyessé, s bevallom, konnyeimet torolgetve hagytam el a nézőteret annak ellenére, hogy a finálé úgy ahogyan az egész előadás is, fergetegesre sikeredett és szó szerint "nagy port vert fel".
2017-06-09RÉKA kérdezte
Gratulálok a szép oldalhoz!Üdv:RÉKA
2017-04-30Kajári Zsanett kérdezte
Érdeklődni szeretnék, hogy a már meglévő időpontokon kívül előadásra kerül -e még a nyáron a Valahol Európában című darab? Sajnos lemaradtam a mostaniakról :( Köszönöm az információt!
2017-03-07Szabó Mónika kérdezte
Azt hiszem lassan Bartók függő leszek. :) <3 . Dunaújvárosban születtem és nőttem fel, de az élet Budapestre sodort és évekig szinte alig látogattam vissza a városba. Most viszont lassan többet járok a Bartók előadásaira, mint a budapesti színházakba. Nagyszerű a társulat és remek kis darabokat játszotok, ... a hangulat pedig már szinte "családias". GRATULÁLOK, ÉS CSAK ÍGY TOVÁBB!!! ... Csak nem ti lesztek a következő Szombathely? ;)
2017-01-28sze kérdezte
Gratulálok a Rák Jóska bemutatójához! Egy kiváló darabot láttam tegnap este kiváló színészi alakításokkal. További sok sikert kívánok!
2016-11-06felhő kérdezte
Eladó 2 db jegy a SUKHISHVILI - Grúz Állami Népi Együttes előadására: Dunaújváros, Bartók Kamaraszínház és Művészetek Háza Előadás dátuma: november 25. péntek, 19:00 Jegyek adatai: Földszint bal 8. sor 10. szék - 7 900 Ft Földszint bal 8. sor 9. szék - 7 900 Ft Elérhetőség: felhomezo@gmail.com
2016-04-28pacsni kérdezte
Sikerült megnéznem az alábbi url-en az igazgatóválasztás körülményeit az önkormányzatban: http://dstv.hu/tipp/dmjv-kozgyules-20160317 Mindenkinek tudom ajánlani, hogy ezt tegye meg és ezen keresztül nézzen az új vezetésre, ja és a polgármesterre és táborára. A régi vezetésnek meg csak Máté evangéliumának 26. fejezetéből tudnám idézni Jézus szavait: "Aki kardot ragad, az kard által vész el." Bezony Lívia.
2016-02-11bartustamas kérdezte
Gratulálok a színháznak a keddi Kövek a zsebben előadáshoz, harmadszor néztük meg, lenyűgöző előadás volt, fantasztikus két színésszel. Ajánlom mindenkinek. Bartus Tamás
2015-12-29Színházrajongó kérdezte
Tegnap sikerült megnéznünk a Kövek a zsebben című fantasztikus előadást. Elképesztő volt! Szívből gratulálok a szereplőknek, és a színháznak. Nem is tudtuk, hogy mire megyünk. Lenyűgöző alakítások, szuper, ötletes megoldások, utánozhatatlan hangulat. Sok előadást láttam már a Bartókban, de ez mindet felülmúlta! Köszönöm a fantasztikus élményt! H. Márta
2015-12-18Vass Tamás kérdezte
Szívből gratulálok a Don Quijote voltam c. darabhoz a társulatnak! Nagyon köszönjük ezt az igazi színházi élményt! Az a véleményem, hogy igenis így kell (szabad) színházat csinálni a XXI. században. A darab kezdetén óvatosan vitték be "az erdőbe" a nézőt azzal a világgal, amit színházcsinálásnak ismerünk, majd az első részben előadták a populárisabb, (nevethetőbb) előjátékot, aztán a második részre kibontották az emberi mondanivalóval, életünk legfontosabb feladatával: önmagunkkal szembenézni, és önmagunkat megismerni. A technikai megoldások (kissé veszélyesek, de) frenetikusak voltak! Engem lenyűgözött az egész darab íve, eszköztára, gondolatvilága. Meggyőződésem, ha megfelelő helyre kerül a darab, izgatottá teszi majd a közönséget, és azt gondolom, talán számos elismerést is el fog érni. Még egyszer: Köszönjük!
2015-04-14Szűcsné Rabi Ágnes kérdezte
A táncosok között a fotókon szerepel egy hölgy, aki már nincs a társulatban. Gál Noémi Andrea helyett (tudtommal) Plesovszki Petra táncol!! Szerencsés lenne kijavítani. Kíváncsian várjuk a csütörtöki premiert. Ági Szegedről!!
2014-04-02Anett kérdezte
Még márciusban láttam a Magyar táncok című előadást az Önök színházában és le voltam nyűgözve! Nagyon tetszett,ahogy a hagyományost keverték a modernnel táncban és zenében egyaránt.Nagy gratula a táncosoknak és a koreográfusnak! Köszönöm!!!! :)
2014-04-01Anita83 kérdezte
Gyerekekkel néztem ma délután az Önök színháza által színpadra állított A padlás című előadást, és köszönjük szépen az élményt! Fergeteges volt. Süni annyira kedves volt, hogy pillanatok alatt a gyerekek kedvence lett, teljesen feledtetve emberi mivoltát. Elhittük, hogy egy mese közepére csöppentünk, még visszatérünk megnézni újra!
2014-03-28Zoli4 kérdezte
Kedves Közreműködők! Emlékezve a Vígszínházban látottra, és látva az Önök Padlás előadását nyugodtan mondhatom, hogy az utóbbi jobban tetszett. A kevés díszlet ellenére (vagy tán éppen ezért) kiválóan hatott az előadás eredetisége, ötletessége és a színészek nagyszerűen éltek is a színpad "csupaszságának" páratlan lehetőségével. Boldogság volt ma este Bartók Kamaraszínház nézőterén ülni, köszönöm szépen! :)
2014-02-11kiss ibolya kérdezte
ez a padlás című előadás fantasztikus volt!!! egyszerűen csodálatos élményben volt részem!!! a színészek,a zenék,a látvány egyenesen csodálatos volt!!!!
2014-02-09Cinti kérdezte
Tegnap voltunk megnézni a Padlást. Nagyon tetszett. Kedvenc színdarabom lett. :) Remélem máskor is meglehet nézni a Padlást, mert majd még egyszer megszeretném nézni! Üdv.: D. Cintia
0000-00-00Hódos Gabi válaszolt
Kedves Cintia! Örülünk, hogy tetszett a darab. Természetesen -a szabad helyek függvényében-bármikor meg lehet nézni még egyszer az előadást! Akár többször is!:) A honlapunkon az Előadások/Havi műsor menüpontban lehet tájékozódni az előadások időpontjáról!
2014-01-15mera kérdezte
Tisztelt Társulat! Nagyon tetszett a mai előadásuk a Verslábak. Nagyon "nem szeretem" mikor nem tudok figyelni, a szemeiből elő tóduló könnyektől. Köszönöm...
2013-12-17Barna Gabriella kérdezte
Tiszteltt Társulat! Köszönöm az élményt amit a Padlás című elöadáson kapgtam!Zseniális volt, a színészek nagyon közvetlenek és barátságosak voltak a családi délutánon! Mégegyszer köszönöm, egy élmény vot!
2013-11-29Anett kérdezte
Tisztelt Szinhaz! Erdeklodni szeretnek a SZEP kartyas fizetessel kapcsolatban. Csak OTP tipusu kartyat fogadnak el, vagy az MKB Bank altal kibocsatottat is? Koszonettel, Anett
0000-00-00Hódos Gabi válaszolt
Kedves Anett! Mind a 3 típusú SZÉP-kártyát elfogadjuk (OTP, MKB, K&H). A 3., azaz a rekreáció-szabadidő zsebbel lehet nálunk fizetni!
2013-10-05Zoli4 kérdezte
Székesfehérvárról követjük kedvenc Művészeink munkásságát, így most már tegnap megnéztük a Lendvai Zoltán által rendezett, és Gulyás Hermann Sándor főszereplésével bemutatott Mezitláb a parkban című előadást. Nyugodt szívvel mondhatom, hogy gyöngyszem született. Kiváló rendezés, eltalált díszlet, no és nagyszerű szereposztás. Már a bemutató is fergetegesre sikeredett, hát még ha még inkább összeérik az előadás. Felhőtlen szórakozás, lebilincselő színészi játék, no és mindebből következően örömkönnyek a szemekben. Köszönöm/köszönjük szépen az élményt...volt min áradozni hazafelé az úton! :)
2013-05-22Csőregi Lászlóné kérdezte
Tisztelt Színház Vezetés! Érdeklődöm (több kedves ismerősöm nevében is), hogy a 2013-as esztendőben is számíthatunk e szabadtéri zenés nyári estékre ? üdvözlettel Csőregi Lászlóné
2013-05-23Bartók Kamaraszínház válaszolt
Kedves Csőregi Lászlóné! Nagy örömünkre az idén is lesz Petőfi Művészeti Liget. A rendezvény június 23-án kezdődik és augusztus 4-ig tart. A részletes programot már honlapunkon is olvashatja. Szeretettel várjuk előadásainra.
2013-05-09Rita kérdezte
A mai Mesebeszéd c. előadást imádtuk! Nagyon klassz a koreográfia, a jelmezek és mindenekelőtt a színészi csapatjáték, amiből sugárzik a lelkesedés. Köszönet érte!
2013-04-26pestinéző kérdezte
Az ilyen előadásokért, mint a tegnapi Kabaré érdemes vidékre utazni. Hernádit már régóta csodálom, most Lapis Erikát és Kiss Attilát is felfedeztem magamnak. Köszönöm. Remek társulat.
2013-04-03Péter kérdezte
Tisztelt Bartók Kamaraszínház és Művészetek Háza! Az április 2-i Kabaré c. előadást tekintettük meg. Észrevettük, hogy a legutolsó táncos jelenet után a darabban Herr Schultzot alakító Kiss Attila nem tért vissza a színpadra. Kérdezni szeretném, hogy ez dramaturgiailag van e így vagy egyszeri alkalom volt? Emellett nagyon élveztük a produkciót. Mindenkinek ajánljuk! Üdvözlettel Péter
2013-04-03Bartók Kamaraszínház válaszolt
Kedves Péter! A Kabaré című előadásunk zenés tapsrendjében, Király Attila rendező-koreográfus döntése értelmében, valóban nem szerepel a Schultz urat játszó Kiss Attila. A rendező koncepciója szerint Schultz úr útja talán a haláltáborba vezet, amikor kilép Schneider kisasszony panziójából, hiába bizonygatja önmagának és másoknak is, hogy ő német, a történelem ennek ellenkezőjét bizonyította be. Ezért nem lehet ott Schultz úr a zenés fináléban, hiszen a zenés-táncos befejezés feloldja a drámát, ám Schultz úr drámája még nem fejeződött be.
2013-03-30Fazekas Gábor kérdezte
Kedves színházvezetés : A szervezés e-mail -címére írtam egy néhány sort a Kabaré utáni benyomásokról. Először is Erikáról . : Előadásról előadásra elkápráztat , de a Kabarében felülmúlta az eddigieket . Életre szóló élmény szépségével , bájával , szenvedélyességével . Nem tudom , hogy a város megbecsüli e eléggé és tudunk e büszkének lenni rá annyira amennyire megérdemelné ?? Az egész darab összességében is levett a lábunkról a helyi táncosokkal és a vendég csinos táncos lányaival . És ha szólhatok valami egyéb véleményemről ami nem a produkciót , hanem az arénát illeti : A széksorok szűkösségéről már biztos sokan szóltak . Most az akusztikai hiányosságokon lenne a hangsúly . A bizalmassabb párbeszédek a hátsó sorokban alig hallhatók , sokszor csak következtethet a korosabb néző . Ellen példa a Monte Crisztó előadása után kvázi hallássérüléssel ( nagyon is klassz zenei élmény mellett ) hagytuk el a színháztermet . Mindemellett örömmel várjuk az újabb bérleti előadást és szúrkolok a további sikerekhez tisztelettel : Fazekas Gábor
2013-04-03Bartók Kamaraszínház válaszolt
Kedves Fazekas Gábor! Köszönjük az elismerő szavakat. Az akusztikai, technikai problémákat mi is tapasztaljuk, dolgozunk a hibák kijavításán. Szeretettel várjuk továbbra is előadásainkra.
2013-03-28Bérletes kérdezte
Nem találtam az utolsó tavaszi bérletes előadásról semmit. A Black Comedy, rosszul látom, hogy nincs felrakva a honlapra?
2013-03-28Hódos Gabi válaszolt
Kedves Bérletes!Az utolsó tavaszi bérletes előadás a Centrál Színház Black Comedy című darabja lesz májusban. Az előadás időpontjai jövőhéten válnak véglegessé, akkor tesszük fel honlapunkra a darab ismertetőjével együtt.
2013-03-23Zsóka kérdezte
Szép élmény volt a tegnap esti Kabaré előadás. Köszönet érte valamennyi szereplőnek, és mindenkinek aki részt vett a produkcióban.
2013-03-11Csepregi kérdezte
A Dumas – Szomor – Pozsgai: MONTE CRISTO GRÓFA előadás magával ragadó, nagy élmény volt.
2013-03-05csuhai edina kérdezte
Március 3-án megnéztem az Operett gála müsort.Hát a véleményem a pesti müvészel elöadása nagyon silány és kevés volt.Nem operett gála.Viszont a Bartók fiu és lány tánckara fantasztikus volt.Föleg a fiuk a Pesti Gigoló számmal.Gratulákok
2012-12-23Mérnök úr kérdezte
Tisztelt alkotók! Óriási élmény volt pénteken a Mennyből a hulla című előadásuk. Nagyon régen szórakoztam ilyen önfeledten és gond nélkül. Végre egy előadás, ami nem akar mindenáron elgondolkodtatni, és az arcomba vágni, hogy mennyire nyomorult és nehéz az élet. Szórakoztat, de azt nagyon komolyan és odaadással teszi. Ritkaság ez manapság és ezért minden tiszteletem az alkotóké. Köszönöm, köszönjük az estét! Önző módon még sok ilyet kívánok magunknak!
2012-12-17László kérdezte
Üdvözlöm! A Dec 21.-én megrendezésre kerülő Mennyből a hulla, a nagy terembe lesz? Esetleg ha nem tudom a szabadságot elintézni akkor visszaválthatóak a jegyek?
2012-12-19Hódos Gabi válaszolt
Kedves László! Sajnos kifizetett jegyet nem áll módunkban visszaváltani, kérjük vegye fel velünk személyesen vagy telefonon (25/402-598) a kapcsolatot és megbeszéljük a cserelehetőségeket.
2012-12-03Vass kérdezte
Végre újra Mennyből a hulla. Imádom!
2012-09-14Letti kérdezte
Jól láttam h a legelső darabban Dedecsik Ferenc is játsszik? tutiii megnézzük.:)))))
2012-09-17Hódos Gabi válaszolt
Kedves Letti! Igen, ő is játszik az idei első darabunkban a Don Juan menyasszonyai című zenés kalandban, úgyhogy szeretettel várjuk Önöket az előadásokra!
2012-06-14Ilona kérdezte
A jövő évad műsortervéről mikortól lehet tudni?
2012-06-15Hódos Gabi válaszolt
Kedves Ilona! Július közepétől hirdetjük a következő évadunk műsorait, akkortól lehet majd a bérleteket is megvásárolni!
2012-06-07Szárszó Attila kérdezte
Üdvözlöm.Láttam Rékasi Károly:Szerelmem,Erdély c. előadását és azt szeretném megkérdezni,hogy a közeljövőben nem lehetne még egy előadást megszervezni,mert sokan kiváncsiak rá. Válaszát előre is köszönöm.
2012-06-07Hódos Gabi válaszolt
Kedves Attila!Jelenleg nincs a terveink között, hogy újra elhozzuk ezt az előadást, viszont a Dunaföldvári Művelődési Ház nyári programjai között szerepel. (http://www.dunafoldvar-muvhaz.hu/)
2012-05-24Vasas Táncegyüttes kérdezte
Szeretettel gratulálunk Suplicz Mihálynak a kitüntetéséhez. Kívánunk sok sikert és jó egészséget! Reméljük még sokáig látjuk a színpadon!
2012-05-12Luca kérdezte
Nagyon tetszett a tegnapi Pál utcai fiúk!Jól éreztem magam!!
2012-05-06Balu kérdezte
Üdv! Tegnap láttam a Graffitit és le a kalappal! Gyönyörű és ritkán látott minőségű a produkció! Érdeklődnék, hogy a zenei anyag megvásárolható-e? A táncosoknak meg hatalmas gratuláció! (néha már aggódtam az egészségük miatt!) Így tovább! Balu
2012-04-27babika kérdezte
Nagyon jó volt tegnap a Fiatalság bolondság című előadás! Josefin és Lajos tetszett a legjobban.
2012-04-18Horák Liliána kérdezte
Honnan lehet autogrammot szerezni??
2012-04-19Hódos Gabi válaszolt
Kedves Liliána! Autogram kérésre (szinte) minden előadásunk után van lehetőség, csak kérjük a jegyvásárlásnál vagy legkésőbb az előadás előtti nap jelezze kérését a szervezési csoport munkatársainál.
2012-04-18giuliettamassina kérdezte
Nem véletlenül vagyok örök rajongója a Bartók Színháznak! A tegnap esti Hulladék egészen kiváló előadás volt!!! Kitűnő rendezés és kiváló színészi játék!!! Igazi mestermunkát láttam, precíz és koncentrált munkát, a szív, a lelkiismeret és elhivatottság hangján: a szabadság játéka volt!!!
2012-04-06kelemen kérdezte
A tegnapi Nero előadás minden alkotójának gratulálok, nagyon "tiszta" előadás, mély emberi vonásokkal! Nagyon tetszettek a jelmezek is. Kedvenceim, Kiss Attila és Lapis Erika mellett Rubold Ödönt is szívembe zártam.
2012-04-02Noname kérdezte
Nagyon hangulatosak és meghittek az előadások. <b> Igazán kedvelem ezt a színházat. </b>
2012-03-22Pándi Krisztina kérdezte
nagyon hangulatos volt a fiatalság bolondság színdarab!!!!!remélem még nagyon sokszor látható lesz....a folytatást várnám eténként..:D köszönöm szépen ezt a hangulatos estét!!!további sok sikert!!!!
2012-03-02vandor kérdezte
Kedves dr. Borsós Beáta Igazgató Asszony! Amiatt keresem fel ismeretlenül is Önt levelemmel, mert szeretnék választ kapni egy kérdésemre ill. tiszteletteljes kérésemre. Afelől tudakozódnék, belátható időn belül tervezik-e Szíj Melinda meghívását egy fellépés erejéig, s ha eddig nem gondolkodtak volna ezen, remélhetek-e változást e téren? Úgy hiszem, nem egyéni kérést fogalmazok meg azzal, hogy szeretném őt városunkban látni! Megasztár szereplése, azóta történt fellépései továbbá „Foltos úton” c. lemezének sikere (ld. sikerlisták) egyaránt azt tanúsítják, hogy igen széleskörű a népszerűsége, s jelentős az igény az általa képviselt zenei irányvonalra. Biztosan nem tévedek abban, hogy a BB. Műv. Ház nívós programjainak sorát csak tovább színesítené régen várt koncertje. Válaszát előre is köszönöm, és nagyon sok sikert, jó egészséget kívánok Önnek! Szívélyes üdvözlettel: -vandor-
0000-00-00Borsós Bea válaszolt
Kedves Vandor! Színházként színházi előadásokat mutatunk be és hívunk meg, könnyűzenei koncerteket elsősorban terembérlet keretében fogadunk. Éppen ezért nem tervezzük, hogy a közeljövőben meghívnánk Szíj Melindát. Természetesen, ha a művésznő menedzsmentje úgy gondlja, hogy szívesen koncertezne városunkban, lehetősége van színháztermünket kibérelni. Üdvözlettel Borsós Beáta
2012-02-09ádám kérdezte
Tisztelt Vezetőség! miért marad el a Czukor show? Mikor lesz pótolva az előadás? Nagyon készültem rá, nagy csalódás, hogy elmarad. Miért van ilyen kevés előadás? Nem tudunk jegyet vásárolni, mert a jegyeket előre eladják. Mondjuk nem nehéz, hetente 2 előadással...
2012-02-10Hódos Gabi válaszolt
Kedves Ádám! A kellemetlenségekért ezúton is elnézést kérünk. Természetesen mi is nagyon sajnáljuk, hogy le kellett mondani az előadást, de nem volt rá elég érdeklődő. A kevés néző pedig egyrészt nem kifizetődő, másrészt a színészeknek is kellemetlen "üres" nézőtérnek játszani. A programjaink minden hónap első hetében felkerülnek honlapunkra, ha akkor rápillant, biztosan nem csúszik le a jegyekről. Nézze meg márciusi programjainkat, többségükre még tudunk jegyet adni!
2012-01-30Ildikó kérdezte
Tisztelt Vezetőség, Előadók! Pénteken este megnéztem a Hulladék című darabot a Bartók Kamaraszínház Társulat előadásában. Az előadás hatalmas élményt nyújtott, köszönöm szépen! A színészek teljesítménye mindent felülmúlt, sikerült teljes mértékben átélnem és átéreznem a darabot, hálás köszönet érte! Szeretném azért megjegyezni, hogy Tőkés Nikolett (Márti) művésznő játéka örök kedvencemmé vált, ezúton is köszönöm szépen az autogramot neki! Csak így tovább, vastapsot kívánok minden előadásra! Ezt a darabot egyébként kötelezővé tenném mindenki számára!
2012-01-04Horavecz Brigitta kérdezte
Jó napot ! én azt szeretném kérdezni hogy mikortól lehet kapni a Márciusi Dumaszínházra mert szeretnék 2 jegyet kapni sajnos tavaly nem kaptam mert március 3. án lesz a párrommal a 2. év fordulónk és nagyon szeretünk színházba járni meg a dumaszínházat is és most nem szeretnék le maradni róla :D köszönöm előre is
2011-11-30pacsni kérdezte
Kedves Borsós Bea! Megindító, hogy ekkora figyelmet érdemelt ki a bejegyzésem, meggyőződésem szerint érdemtelenül. Sajnos az eddigieknél gyakrabban nem tudom látogatni a színház előadásait, ha csak nem nézek meg többször is egy előadást. De eddig, erre nem éreztem ellenállhatatlan indíttatást. Talán majd ezután. S ha szabad még egy utolsó kérdést megkockáztatnom, Kosztolányi Dezső Nero, a véres költő és nem a Nero címet adta a regényének. Ha megtudható, ki dramatizálta vagy írja át az új cím alatt futó művet. Köszönöm, ha ismét megtisztelnek válaszukkal. Én is érzem már, hogy kötözködőnek tűnök és ezt szeretném elkerülni. Csak hát a d Brecht keresztnevében meghökkentett egy kissé egy színház honlapján. További jó munkát kívánok!
2011-11-29Kiss Andrásné kérdezte
Tisztelt Vezetőség! A mai nap volt szerencsém megnézni Molnár Ferenc A Pál utcai fiúk című darabját. Először is gratulálni szeretnék az alkotóknak, biztos vagyok abban,hogy az én és a rajtam kívül helyet foglaló 200 ember,gyerek "élete" is 2 órával gazdagabb lett. Meggyőződésem,hogy Molnár Ferenc anno pontosan így képzelte el azt amit megírt,ahogy a nézők azt ma láthatták. Nemecsek,Boka,Áts Feri ,Geréb teljesen tiszta vezérjellemek voltak, és természetesen a többi szereplő is igazi Pál utcai és vörösinges fiú volt.Elhittem,hogy azok. Én hiszem azt,hogy a mai színházból ez hiányzik: minőségi gyerekszereplők által előadott,gyerekeknek,kamaszoknak szóló színdarabok.A mai előadás mindkét tekintetben a helyén volt. Pedagógusként talán bátorkodhatom azt mondani,hogy a gyerekek sokkal jobban bele tudják élni magukat a színműbe,elképzelni a szituációkat úgy,hogy velük közel egy idős szereplők játsszák azt a darabot ami nekik szól. A világirodalomban annyi remekmű van ami minőségi gyerekszereplők hiánya miatt kivitelezhetetlen/élvezhetetlen. Én nagyon reménykedem abban,hogy ez az előadás egy tudatosan megkezdett koncepció első lépcsőfoka,ami folytatódni fog.Reménykedem abban,hogy a jövő évadban is láthatunk ehhez hasonló darabot! A mai ifjúság színházba (vissza)vezetése /akár a középiskolás korosztályra is gondolva/ az egyik legnagyobb és legfontosabb feladat,és úgy gondolom,hogy ez a legalkalmasabb mód erre! Még egyszer: köszönöm ezt a mai felejthetetlen élményt és bízom benne,hogy jövőre ismét lesz alkalmunk egy új,hasonló darabot megtekinteni!
2011-11-28pacsni kérdezte
Kedves Gabriella! Köszönöm a gyors és majdnem mindenre kitérő választ. De félve kérdezem, remélem nem a helyesírási kifogásom miatt került le a műsorról tegnap óta a Koldusopera? Mert ma már a helyét a műsorban január 22-én Kosztolányi: Nero felirat foglalja el. Nyugtasson meg, hogy nem a kérdésem miatt kellett a műsort hirtelen megváltoztatni, mert nem szeretném így, a honlap vendégkönyvén keresztül befolyásolni a Bartók műsorpolitikáját. Addig nem is merek újabb kérdést feltenni, amíg fény nem derül erre a kacifántos helyzetre, mert naponta mégse szeretném arra késztetni a színházat, hogy más és más darabot tűzzenek ki január 22-i bemutatóval. Hanyadik cím is van kiírva január 22-re a bérlet meghirdetése óta?
2011-11-29Borsós Bea válaszolt
Kedves Pacsni! Köszönjük, hogy ilyen figyelmesen olvassa honlapunkat, ezzel is segítve munkánkat. Természetesen a Nézők véleményükkel, észrevételeikkel, kritikáikkal és elismerésükkel közvetetten alakíthatják és alakítják is színházunk műsorpolitikáját. Engedje meg kérem, hogy ezúton tájékoztassam a műsorszerkesztés "kacifántos" folyamatáról. Az évad elején hirdettük meg saját bemutatóinkat. Ezekről a Repertoár menüben olvashat, illetve a felső mozgó bannerben is saját bemutatóink váltják egymást. Szintén az évad elején hirdettük meg a bérletes előadásokat, ezekről a Bérletes előadások menüben olvashat. Saját bemutatóink dátumát előre tudjuk (hiszen mi határozzuk meg), így 2012. január 22-én Nero című darabunk premierje lesz a stúdióteremben (ez az évad eleje óta változatlan). A bérletes előadások jellemzően vendégjátékok, így azok dátumáról – színészegyeztetési problémák miatt – csak később, kb. egy hónappal az előadás előtt értesülünk, így a januári Koldusopera dátumát még nem olvashatta sem a honlapunkon, sem máshol. Januári műsorunkat december 1-jén hirdetjük meg, így honlapunkra csak csütörtökön kerül fel. Örömmel értesítem, hogy az egyeztetések lezajlottak, s Ön most elsőként értesül a Koldusopera dátumáról, ami 2012. január 15-16. Mindezek alapján láthatja kérem, hogy a tervezett menetrendtől nem tértünk el, az évad elején meghirdetett dátumokhoz és előadásokhoz tartjuk magunkat, azzal hogy a műsorváltoztatás jogát továbbra is fenntartjuk. Továbbra is várjuk észrevételét, javaslatait, illetve szeretettel látjuk előadásainkon.
2011-11-27pacsni kérdezte
Bár a link még a KÉRDÉS/VÉLEMÉNY címet viselte, de miután rákattintottam, már csak kérdést ajánlott meg. Úgyhogy megpróbálom kérdés formájában megfogalmazni a mondandómat: Jól tudom, hogy az új művészeti vezető, Dobák Lívia valaha dramaturg volt? Akkor tőle kérdeznék. Biztos, hogy a Koldusopera szerzőjének a neve Bertold Brecht, ahogy a honlapon szerepel? Véletlenül nem BERTOLT az a Bertold? Nem kell ezt tudnia egy művészeti vezetőnek, még ha nem is tud németül? Vagy csak mindegy? Mindenesetre megdöbbentem. Több kérdésem egyelőre nincs. A véleményemet meg nem kérdezi a vendégkönyv.
2011-11-28Hódos Gabi válaszolt
Kedves Pacsni! Mint bizonyára észrevette, a honlapunk egy kisebb átalakításon ment/megy keresztül, így még sajnos előfordulnak ilyen hibák, hogy rákattintásra még csak a kérés szócska van ott. Elnézést, a hibát igyekszünk javítani. Igen, valóban elírtuk Bertolt Brecht nevét, de a félreértések elkerülése végett szeretném tisztázni, hogy én kezelem a honlap tartalmi részét, és én írtam véletlenül félre. A hibáért elnézést kérünk és természetesen köszönjük, hogy jelezte az elírást!
2011-11-20Alexa kérdezte
Tiszteletem! Alexa vagyok 18 éves az lenne a kérdés Castingot szoktak tartani? Én most végzek egy tanfolyamot ami felkészítést ad mindenféle Castingokra és nyáron csináltam egy statiszta tanfolyamot... érdekelne milyen lehetőség van mert olvasni nem nagyon láttam infórmációkat...
2011-11-21Hódos Gabi válaszolt
Kedves Alexa! Nem szoktunk castingot tartani. Hivatásos színészeink vannak, nem alkalmazunk statisztákat a darabjainkban.
2011-10-07kultúranyu kérdezte
Tisztelt szervezők! Kérésem-javaslatom lenne, hogy a gyerekeknek szóló előadások leírásában, plakátjain praktikussági okokból tüntessék fel az előadás hosszát és azt, hogy hány éves kortól ajánlott, mert gyerek a 4 éves is és a 12 éves is más érdeklődési körrel. Köszönettel.
2011-10-10Hódos Gabi válaszolt
Kedves Kultúranyu! Köszönjük észrevételét, a továbbiakban igyekszünk minél pontosabban feltüntetni, hogy pontosan melyik korosztálynak szól a darab!
2011-05-26Vastag Andrea kérdezte
Én annyit szeretnék megtudni hogy hogy hivják a szereplőket ?? Mert voltunk 2011.05.25-én :D De sajnos műsor cimét elfelejtettem ..:( de nagyon jó volt :D
2011-05-27Hódos Gabi válaszolt
Kedves Andrea! Örülönk, hogy tetszett a darab! Az előadás címe: Tengertánc Szereplők: a Dunaújvárosi Bartók Táncszínház tagjai: Ankovics Zsuzsanna, Járay Anikó, Kiss Alexandra, Miklián Richárd, Móri Csaba, Suplicz Mihály, Szauer Szilvia, Szerecz Róbert, Thiard-Laforest Csaba, Tóth Boglárka
2011-04-12Nagy Katalin kérdezte
Kedves Színházi Dolgozók! Szeretném megköszönni, hogy rugalmas hozzáállásukkal Nekünk vidékieknek is lehetővé tették, hogy részt vehessünk a Quimby koncerten, amely felejthetetlen élményt nyújtott számunkra. Köszönjük.
2011-02-09Zsuzsi kérdezte
Sziasztok! Mi is ott voltunk a kukucskáláson nagyon jól éreztük magamat. Csak azt kérdezném fényképeket hol tudok kukkolni????
2011-02-10BB válaszolt
Kedves Zsuzsi! Köszönjük, örülünk, hogy jól érezték magukat. A Lazulj.com online programmagazin oldalán sok kép van erről a programról: http://www.lazulj.com/index.php?p=galeria&g=1193.
2011-01-31gipszjakab kérdezte
Hát ez a kukucskálás a kulisszák mögé frenetikus volt! Ezután egészen másként nézünk színházi előadást. Lesz folytatás?
2010-12-11OroszJózsef kérdezte
Az Edith Piaf darabot nem lehet, DVD-n megvásárolni? Elérhetőség és az is érdekelne. Köszönettel: Orosz József U.I.: Nagyon tetszett a darab ezúton is gratulálok a szereplőknek és a zenészeknek.
0000-00-00KM válaszolt
Tisztelt Orosz Úr! Előadásainkat kizárólag archiválás céljából rögzítjük, a felvételek kereskedelmi forgalomba nem hozhatók. Köszönettel
2010-12-04Balu kérdezte
Ma este láttam a Bolero darabot és nem térek magamhoz! Lenyűgöző táncok, fény és zene! Több, több több táncszínházat mindenkinek! Aki teheti menjen el rá! (nem tudom mikor lesz a következő)Gratuláció az ELŐADÓKNAK és az ALKOTÓKNAK egyaránt. Köszönöm!
2010-12-01szanita7 kérdezte
Tisztelt Bartók Színház! Nem biztos, hogy ide kellene írnom, de nem találtam másik helyet. Hétvégén kis családommal a Diótörő előadáson voltunk.Nagyon vártuk, minden ismerősömet megkerestem, hogy jegyet tudjunk rá szerezni.Sajnos csalódtam, mert úgy érzem, hogy az előadásnak nem igazán volt hozzá köze.Két lányom látta a mesét, ismerte a történetet, és nem értette, hogy ez most akkor mi. Maga az előadás nem volt rossz, de nem hiszem, hogy Diótörő néven kellett volna kiírni, hanem a színházi élet bemutatója vagy valami hasonló néven. Most sajnos úgy érzem, hogy becsaptak, és kidobtam 4000ft az ablakon. Lehet amúgy is megnéztük volna, de most sajnos csalódás volt számomra, számunkra, és a körülöttem ülők véleménye is ez volt.
2010-12-03BTK válaszolt
Kedves szanita7 ! Sajnos egyet kell , hogy értsek Önnel és a körülötte ülök észrevételeivel. Műsorszervezőként dolgoztam külön- külön a Táncművészeti Főiskolásokkal és Lukácsházi Győzővel is. Mindkét kapcsolat rendben volt és a műsorok nagyon jól sikerültek. Mikor megkaptam a műsor ismertetőjét, fel sem merült bennem, hogy nem dramatizált előadásnak lehetnek majd azok tanúi, akik megváltják a jegyet az előadásra. Nem lett volna az előadással semmi baj, ha a mi plakátunkon nem mesejátékként szerepel, hanem mondjuk balett-keresztmetszet címmel. Így mindenki tudta volna, milyen jellegű előadásra számíthat. Bocsánatot kérek mindazoktól akik mérgesen, esetleg csalódottan távoztak aznap színházunkból. Mindenképpen jelzem a Bob-bon matiné szervezőjével is az észrevételeket. Abban bízva, hogy megtisztelnek bizalmukkal a jövőben is tisztelettel: Bíróné Tósaki Kinga szervező
2010-11-26Dior kérdezte
Üdv. 2010.november 19-én volt egy jubileumi előadás a Bartókban.Érdeklődnék, hogy annak a műsornak a képei fent lesznek ezen a honlapon, vagy máshol keresgessek? :)
2010-11-27BB válaszolt
Kedves Dior! A november 19-i előadás nem a Bartók Kamaraszínház előadása volt, hanem a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Középiskola rendezvénye. Így ezen a honlapon erről a programról nem láthat képeket. Figyelje az iskola honlapját, vagy érdeklődjön az iskolában.
2010-10-22Spring kérdezte
Köszönöm az élményt amit a Miss Amerika előadás nyújtott! Fantasztikus színészekkel, egy fantasztikus színdarab! Csodás volt!
2010-10-10Melinda kérdezte
Nem biztos, hogy a színház feladata" színjátszókört" vezetni.
2010-10-09? kérdezte
Vegyétek észre nincs lehetőség ma már semmire se de inkább hagyjuk színjátszókör sincs...és tuti nem is lesz erről ennyit!
2010-09-13T.Ildikó kérdezte
Tisztelt Színház! Érdeklődnék,hogy volna-e számomra lehetőség,hogy akár egy aprócska szerep erejéig bekerülhessek a társulatukba?! 2003-ban szinkronszínész képesítést szereztem Budapesten.A gyakorlat egy részét a Veszprémi Petőfi Színházban végeztem. Sajnos nem volt eddig lehetőségem kipróbálni magam színpadon:( Dunaföldváron élek,itt a helyi rendezvényeken verset mondok,hogy legalább így kiélhessem az eddig meg nem valósított álmomat.Nagyon szeretnék ezen a területen dolgozni a későbbiekben,mert ez az ami engem igazán érdekel és úgy érzem boldoggá tenne. Válaszukat előre is köszönöm. Üdvözlettel:Tóth Ildikó
2010-09-15KM válaszolt
Kedves T. Ildikó! Ebben az évadban nem lesz felvétel színházunkba, de figyelje hirdetéseinket és honlapunkat, ha mégis - akkor válogatás útján lehet bekerülni egy-egy produkcióba.
2010-09-08Dadache Nesserine kérdezte
sziaaasztok:) most kerültem eme városba:).... Mindenféleképp szeretnék valami színi társulatnak tagja lenni":) Mindenféle koncepció érdekel:) Bízom benne,h van rá mód:) köszönöm,várom válaszotokat ; Neszrin
2010-09-15KM válaszolt
Kedves Neszrin! Színházunkban kizárólag hivatásos színészek dolgoznak, illetve olyan volt amatőrök, akiket hosszú éveken át szakmai képzésben részesítettünk. Jelenleg képzést nem folytatunk, így nem látok számodra lehetőséget nálunk.
2010-05-16kivike kérdezte
Most voltam első alkalommal a Bartók Kamaraszínházban, de ígérem nem utoljára. Szombat este láttam a Miss Amerika című darabot. Csatlakozom az előttem szólóhoz, tényleg fantasztikus élményben volt részem. Látva a színház honlapját nem sajnálom az időt és a leutazás fáradságát, májusban megnézek még több darabot is. Bp-i lakós. Köszönöm az élményt.
2010-05-15bogica kérdezte
Ma este láttam a Miss Amerika című darabot. Mindenkinek szívből ajánlom. Felhőtlen három óra kikapcsolódás. Minden percét élveztem. Köszönöm!
2010-03-29remitenda kérdezte
Szeretném megtudni, hogy miért csak két havonta egy Dumaszínház előadás van ? Tudtommal nagyon népszerű, telt házas, sőt nem is kap minden érdeklődő jegyet !
2010-04-20LI válaszolt
A Bartók Kamaraszínháznak elsősorban színházi előadások bemutatása a fő profilja. A Dumaszínház befogadott rendezvény, két havonta tudjuk műsorra tűzni.
2010-03-14zaniiih kérdezte
a Kör négyszögesítése című darabot mikor adják még elő ebben az évben?
0000-00-00LI válaszolt
A Kör négyszögesítése című darabunkat nem tervezzük már ebben az évadban előadni. Kérem figyelje honlapunkon a havi műsorunkat.
2010-03-08Reni kérdezte
A Huszárok,regruták címü előadásról mikór láthatunk képeket?
0000-00-00BB válaszolt
Kedves Reni! A Huszárok, regruták című előadásról honlapunkon nem láthat képeket, mert az nem a Bartók Kamaraszínház saját darbja volt. Vendégjátékokról, terembérleti előadásokról nem készítünk képeket, így azokat nem is tudjuk honlapunkra feltölteni. Tudomásom szerint a lazulj.com online programmagazin fotósa készített képeket, valószínű, hogy ezen az oldalon meg is tekinthetők.
2010-02-02János kérdezte
Szerintem is jó előadás. Lehet,hogy nem az évtized szinházi előadása,de izgalmas a főszereplő töténete és mindengyik színész nagyon jól teszi a dolgát.Akármit ír a kritika.
2010-02-02f.a. kérdezte
Ha a helyi sajtóböffenet írta,nem kell vele törödni.Biztos valamelyik tanonc irta,van belölük bőven aki irni szokta magát.Én csak a szilfák alatti darabot láttam,az is nagyon ütős.De most már csak azért is megnézem és majd én eldöntöm.
2010-01-26bogica kérdezte
Ma este láttam Az ifjúság édes madara című darabot. Szívből ajánlom mindenkinek. Jó színészi játék - jó rendezés- csodálatos diszlet és jelmez. Igazán élvezhető - de nem könnyű darab. Igényeseknek ajánlom tiszta szívből.
2010-01-04Gábor Mihály kérdezte
Üdv. Szeretném megkérdezni, hogy fiataloknak musical a közeljövőben tervben van e esetleg. Nem gondolok ekkora művekre mint a szép nyári nap vagy a rómeó és júlia (bár jók lennének tuti elmennék rá), de bármilyen fiatalos pörgős musical-re vevő lennék. Ha nem túl nagy kérés e-mailben is értesítsenek. Köszönöm
2010-01-05KM válaszolt
Kedves Gábor Mihály! 2010 májusában állítjuk színpadra a Miss Amerika című művet, Fésűs Nellivel és Mikó Istvánnal a főszerepben. Rendező: Csere László. Repertoárunkon fiataloknak ajánlható zenés-táncos előadás is szerepel. (Aranypendely).
2010-01-02doki kérdezte
Kell főiskolai végzettség ahhoz,hogy valaki bekerülhessen a színházba?Hiszen a fele nem is azt végezte a jelenlegi társulatból!
2010-01-05KM válaszolt
Kedves Doki! Társulatunk tagjai főiskolát, akadémiát, színitanodát végeztek, vagy színész II. képesítéssel rendelkeznek. Végzettség nélkül kizárólag "saját nevelésű" amatőr színészt alkalmazunk.
2009-11-03István kérdezte
Szép napot! A Vágy a szilfák alatt c. előadással kapcsolatban lenne kérdésem. Megközelítőleg mennyi a teljes játékidő (szünetekkel együtt)? Fontos lenne tudnom, mert autóm nem lévén a hazautat meg kellene szerveznem. Jó dolognak tartanám továbbá, hogy az online műsorfüzetben az erre vonatkozó adatot minden előadásnál feltüntessék, megkönnyítve a hozzám hasonló beutazó nézők helyzetét e tekintetben. Köszönettel: Törzsök István
2009-11-04LI válaszolt
Kedves István! A Vágy a szilfák alatt c. előadás teljes játékideje, szünettel együtt 2 óra. Javaslatát az online műsorfüzetre vonatkozóan köszönjük és megfogadjuk! Szabóné Lőrincz Ilona szervező titkár
2009-10-31Szabadi Andrea kérdezte
Gratulálok az évad új előadásához!(Vágy a szilfák alatt) Nagyon jó a darab,remek a színpadi játék,mindenkinek szívből ajánlom!
2009-07-20Alexandra kérdezte
Jó napot kívánok! Csak azt szeretném megkérdezni, hogy arra van e esély, hogy bekerülhessek a színházba vagy színjátszókörre ez, hogy? Legyenek szívesek válaszolni! Előre is köszönöm! Tisztelettel: Alexandra
2009-07-21K.M. válaszolt
Kedves Alexandra! Színházunkban kizárólag művészeti főiskolát végzetteket foglalkoztatunk. Színművészeti főiskolára érettségi után lehet jelentkezni. Ilyen képzés jelenleg Budapesten és Kaposváron van. Tisztelettel: Knódel Mária igazgató
2009-05-27bogica kérdezte
Olvasom az újságban - látom a honlapon -gratulálok a Petőfi Művészeti Liget nyári programja nagyon ígéretes. Nem tehetek mást, ott leszek és nagyon jól fogom magam érezni, mint ahogyan az elmúlt hat évben is. Köszönöm!
2009-05-27bogica kérdezte
Köszönöm a színház minden dolgozójának a csodálatos évadot. Kívánok a következőre hasonló színvonalas jó előadásokat és olyan teltházas nézőteret amilyen az idén volt. Kívánok ehhez sok erőt és türelmet. Köszönöm - az egyik NÉZŐ
2009-03-01brunn kérdezte
Láttam a Svejk című darabjukat. Nikoletta (a Tőkés) még mindig úgy gondolja, színésznő akar lenni? Még mindig nem késő, hogy műköröm-építőnek álljon. Színésznőnek mindenesetre csapnivaló, pontosabban semmit sem említenék vele egy lapon, ami művészet, bár a többi szereplő sem volt kifogástalan...
2009-02-05N. kérdezte
Kedves Bartók Színház! Szeretnék erről a színész képzésről érdeklődni. Mit jelent az a bizonyos előképzettség? Tapasztalattal rendelkezem, hat éves korom óta szerepelek, vagyis tizenöt éve: vers-és prózamondás, rengeteg versenyen voltam, rádiózás, színjátszó szakkör keretein belül színdarabok, stb. Vagy papírra van szükség? Szinkronszínészetet tanulok, nyáron lesz okj-s bizonyítványom róla. Vagy esetleg főiskolai/egyetemi színművész diploma kell hozzá? Köszönöm előre is a választ.
2009-02-18KM válaszolt
Kedves N ! Színházunkban már évek óta nem amatőr színjátszás folyik. Saját társulatunk - a volt Iskolaszínházi Társulat - tagjai hivatásos színészek. /akadémiát, főiskolát, egyetemet végzettek./ Képzést csak számukra szervezünk, továbbképzés, tréning jelleggel. Sajnos nincs tudomásom arról, hogy a városban a középiskolákon kívül - ahol drámatagozat működik - lenne ilyen lehetőség. Tisztelettel: Knódel Mária igazgató
2009-02-01Adri kérdezte
És nem indítanának majd valamikor színjátszó szakkört, mert már sok emberrel beszéltem akik szívesen járnának csak Dunaújvárosban sajnos nem indítanak sehol ilyen szakkört.
2009-02-03LI válaszolt
Kedves Adri! A Bartók Kamaraszínház és Művészetek Háza foglalkozik színész képzéssel, de ez minden esetben előképzettséget igényel. Színjátszó szakkör indítását nem tervezzük. Javasoljuk,hogy érdeklődjön az iskolákban.
2009-01-29Ilona kérdezte
Nagyon szeretném megnézni a "Hat hét, hat tánc", valamint a "Hárman a padon" című előadásokat. Kérdezném van-e remény, hogy valamikor játszani fogják a Bartók Szinházban. Válaszukat megköszönve: Tisztelettel: Ilona
0000-00-00BB válaszolt
Kedves Ilona! A Hat hét, hat tánc című darabot 2007. februárjában láthatta a kedves Közönség két alkalommal, így ezt a darabot nem tervezzük ismét műsorra tűzni. A Hárman a padon c. előadás a tavaszi bérletünk első előadása, amely 2009. március 8-án, és 9-én látható színházunkban. A bérleteket február elejétől lehet színházunk jegypénztárában megvásárlolni. Tisztelettel Borsós Bea művészeti szervező
2009-01-29Adri kérdezte
Azt szeretném megkérdezni, hogy a színházban vagy Dunaújvároson belül indul e Színjátszó szakkör, ha igen mikortól? Köszönöm.
0000-00-00BB válaszolt
Kedves Adri! A színházunk színjátszó szakkört nem indít, arról sajnos nincs tudomásunk, hogy a városban, más intézményben indítanak-e ilyen szakkört. Tiszelettel Borsós Bea művészeti szervező
2009-01-19Dorottya kérdezte
Érdeklődni szeretnék, hogy miért nem szerveznek musical esteket, illetve miért nincs musical előadás itt Dunaújvárosban? Tisztelettel: Egy musical rajongó!
2009-01-21LI válaszolt
A musical a legdrágább műfaj. Olyan magas jegyárakat kellene megállapítanunk, amire nem lenne kereslet.
2008-12-26Tímea kérdezte
Érdeklődnék, hogy milyen lehetőség van Színház bérlet vásárlására gyermekek részére. Két alsótagozatú iskolás korú gyermekem (első és harmadik osztályos) részére szeretnék színház bérletet vásárolni jővő évre. Ha erre lehetőség van kérem jelezzék, hogy a műsorokról hol tudok tájékozódni. Köszönettel: L. Tímea
2008-12-28LI válaszolt
Kedves Tímea! A gyermek színházbérlet részletes programjáról és a vásárlás lehetőségéről január 5-én honlapunkon tájékoztatjuk Nézőinket!
2008-10-17Király Gitta kérdezte
A Missisipi Delta Blueson készült képeket,hol és mikor lehet megtekinten?
2008-10-21LI válaszolt
Hamarosan a honlapunkon megtekinthető lesz.
2008-10-05Beus kérdezte
Szeretnék érdeklődni afelől,hogy ki-e lehet bérelni a Színházat,és hogy mennyibe kerül és hány férőhelyes?Kerestem az oldalon,de nem találtam ehhez kapcsolódó részt!Előre is köszönöm!
2008-10-06BB válaszolt
Kedves Beus! A színházterem bérelhető, meghatározott tartalmú és jellegű tevékenységre. (Művészeti rendezvény, tanácskozás) Férőhely: 379 fő. Ára: 65.000 Ft/óra, (Ez tartalmazza a teljes rezsit és a személyzetet).
2008-10-01Nóri kérdezte
Szeretnék afelől érdeklődni, hogy lehet a színházi társulathoz csatlakozni? Van erre valamiféle lehetőség? Előre is köszönöm a választ.
2008-10-06BB válaszolt
Kedves Nóri! Társulatunkhoz akkor lehet csatlakozni, ha meghallgatást hirdetünk, s akik az ott résztvevők közül megfelelnek, társulatunk tagjai lehetnek. A meghallgatásokat a sajtóban hirdetjük.
2008-09-01Balogh J kérdezte
Rekeszizompróbáló volt a Nyihahah kisasszony! Gratuláció az alkotóknak és az előadóknak egyaránt! Érdeklődnék mikor látható újra, mert a barátaimnak is látni kell!
2008-09-02LI válaszolt
A Nyihaha kisasszony október 17-én és 31-én 19 órakor lesz látható színházunk nagytermében.
2008-08-26Hromek Jánosné kérdezte
Érdeklődöm, hogy a szeptemberben kezdődő évad előadásai, valamint a bérletinformációk mikor kerülnek fel a honlapra
2008-08-28LI válaszolt
A következő évad tervezett előadásairól augusztus 31-én 16 órától kezdődő Ligetzáró - Évadnyító pikniken tájékoztatjuk a nézőket. A következő évad tervei és az októberi program szeptember 2-tól honlapunkon is olvasható lesz.
2008-08-13Josef Horvath kérdezte
Szeretnem kerdezni hogy a Szinhaz törteneteben miert nincs benn hogy az en Edesapam Horvath Jozsef volt a leges legelsö Igazgatoja a Bartok Szinhaznak?? A Csete Belaval??
2008-08-26KM válaszolt
Tisztelt Horváth Úr! Erre vonatkozó utalást sem dokumentumokban, sem személyes visszaemlékezésekben nem találtunk. Örülnénk, ha küldene nekünk, amennyiben Ön rendkezik ilyennel. Tisztelettel: Knódel Mária igazgató
2008-06-07látogató kérdezte
Parádésan sikerült a pénteki ligetnyító. A rossz idő sem tudta a hangulatot elrontani.
2008-06-06Pironka kérdezte
Igazán színvonalas, minden igényt kielégítő évad végén felkerült a hab a tortára a minifesztivállal. Igazi csemegéket láthattunk. Nem mindennapi élményben volt része a lelkes közönségnek. Mi jöhet ezután? A Liget programja, ami ugyancsak ígéretes. Köszönjük a Bartók minden dolgozójának! Csak így tovább........
2008-04-12Dóra kérdezte
Az az egy kérdésem volna, hogy van-e a Bartókban színjátszókör tizenéveseknek? üdv.
2008-04-16LI válaszolt
Színjátszókör nincs színházunkban. Amennyiben lesz ilyen kezdeményezés azt a honlapunkon meghirdetjük.
2008-03-11Somogyi Tímea kérdezte
Afelől érdeklődnék, hogy a színház társulatának bővítéséről eshet-e szó idén?
2008-03-26LI válaszolt
Művészeket produkcióhoz szerződtetünk. Kérjük figyelje honlapunkat, a szereplőválogatást ott hirdetjük meg.
2008-02-20K.Borbála kérdezte
Kedves Dunaújvárosi Közönség! Hihetetlen élményben lesz része annak, aki a Közép Európa Táncszínház Aréna című darabját megtekinti. Siessenek ne hogy lemaradjanak erről a fantasztikus előadásról. Apropó: e-mailben lehet jegyet rendelni és az előadás előtt átvenni?
2008-02-22LI válaszolt
Tisztelt K. Borbála! Bízunk benne, hogy a dunaújvárosi közönségnek is hasonló élményben lesz része mint Önnek, ha megtekinti a Közép Európa Táncszínház Aréna című darabját. E-mailen lefoglalt jegyek az előadás előtt is átvehetők a jegypénztárban.
2008-02-09Farkasné kérdezte
A személyi jövedelemadó 1%-át - gondoltam - a Dunaújváros Színházáért Alapítványnak adom. Nem találtam meg az adószámát a honlapon. Kérem, tájékoztassanak róla! köszönöm.
2008-02-12LI válaszolt
Érdeklődését és felajánlását köszönjük. A -Hírek-Aktualitások- oldalon a személyi jövedelemadó 1%-os felajánlással kapcsolatban részletesen tájékoztatjuk Tisztelt Nézőinket.
2008-02-05erem kérdezte
Nagyon tetszik a megújult honlap! Viszont szeretnék információkhoz jutni valamilyen linken a színházi bérletekkel kapcsolatban is: pl. neve, előadások - lehet-e jeggyel is, stb. Előre is köszönöm!
2008-02-06LI válaszolt
Köszönjük az észrevételét! A Tavaszi színházbérletről részletes tájékoztató a - HíÍREK,AKTUALITÁSOK- oldalon olvasható. Amennyiben az ott található információ az Ön számára nem kielégítő, a szervező iroda munkatársai a bérlettel és az előadásokkal kapcsolatban válaszolnak az Ön kérdésére.
2008-01-02ekcsef kérdezte
Egy dunaújvárosi színésznő, Auksz Éva művésznő honlapját szeretném ajánlani a kedves dunaújvárosiaknak. Minden interjúban arról beszél, hogy milyen sokat köszönhet a városnak, a Vasas Táncegyüttesnek. Nagyon sok VIDEÓ, kép, interjú a honlapon. www.aukszeva.hu Jó nézelődést!
2007-12-17Dunaújvárosi Vasas Táncegyüttes kérdezte
Kedves Knódel Mária igazgató nő! Szeretnénk megköszönni a Bartók Kamaraszínház minden érintett dolgozójának az 55 éves jubileumi műsorunk alatt nyújtott segítséget! Különösen a mesedarab bemutatója alatt végzett profi munkát köszönjük! Kellemes Ünnepeket! Vasas Együttes, Balogh Edina, Halmi Zoltán
2007-11-22Margó kérdezte
Olvastam az újságban, tényleg ez lesz az utolsó Chioggiai csetepaté előadás? Már láttam máshol, még Dengyel, Bánsági, Eparjes felállásban,és szerettem volna egyszer megnézni itt is. 30.-án nem érek rá, remélem van még remény! Köszönettel: Margó
2007-11-23LI válaszolt
A CHIOGGIAI CSETEPATÉ című előadás az új évben látható lesz színházunkban.
2007-11-11gipszjakab kérdezte
Az eddigieket hol tudom megnézni? Ja! Tetszik az új arculat.
2007-11-12BB válaszolt
Kedves Gipsz Jakab Úr! Örömünkre szolgál, hogy új honlapunkat megnézte. Köszönjük véleményét. Korábbi műsorainkról a Műsor menüben, a lap alján található Archivum almenüben olvashat.
Műsornaptár
2017. novemberelőző hónapkövetkező hónap
HKSzCsPSzV
44.12345
45.6789101112
46.13141516171819
47.20212223242526
48.27282930
Corner Hotel és Kávéház
Terminál Mikrokozmosz A falka Négy évszak Valahol Európában SAJTKIRÁLY ÁJLÁVJU, de jó vagy, légy más Kuplékirály Rák Jóska, dán királyfi Kármen Enyém, tied
x

Ajánló